Introductie

Introductie

Welkom op de website van Rene² ModelSpoorBouw. Het bouwen van modelbanen met allerlei eyecatchers rondom het spoor vinden René Valk en René de Bray al erg leuk om te doen, zolang we ons kunnen heugen. Door de jaren heen zijn ons al heel wat vaardigheden eigen geworden. 

De René's hebben elkaar leren kennen in clubverband en hebben ook flink gebouwd tijdens het eerste seizoen van de Grote Kleine Treinen Competitie.

Naast het werken aan een mooie droombaan voor eigen parochie, willen we met Rene² ModelSpoorBouw graag ook andere liefhebbers van modelbouw ondersteunen of als de wens is een of meerdere stappen van het bouwen van een modelbaan te verzorgen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Rene² kan je wensen vertalen in een baanontwerp, waarbij een bijpassend frame gemaakt kan worden, waarop het sporenplan gerealiseerd kan worden. Met name heeft Rene² ervaring met de spoorgrootte H0 (1:87) en dan het 3-railspoor.  Betreft het aansturen is veel ervaring in het digitaal rijden met behulp van software op de computer. RocRail, iTrain, Koploper en Traincontroller zijn voorbeelden van besturingssystemen waarmee Rene² heeft gewerkt tot nu toe.

Indrukken van de werken van Rene² kan je terugvinden onder de Projecten. Onder de rubrik Nieuws staan de artikels over ontwikkelingen met de modelbouw in de ruimste begrip van het word. 

De droom van Rene² ligt in het bouwen van hele banen geheel door ons en wensen van andere gelijkgezinde in vervulling te laten gaan.

Heeft Rene² uw aandacht getrokken, laat het ons graag weten, zodat we kennis kunnen maken en uit kunnen uitvinden wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Rene² is ontstaan uit idee van gedeelde passie èn voornamen.

René de Bray René Valk
+31 6 23828917 +31 6 55863758

Mailen kan ook naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.en Rene² komt graag bij u terug.

 

Related Articles

Free Joomla templates by Ltheme